Zeitschild Derma Systems 

Revolutionaire ontwikkeling in verzorging en bescherming bij uiterst gevoelige, ook eczeemgevoelige, huid

Martin Albrecht – hoofd van onderzoek en ontwikkeling

Het pad van de conventionele huidverzorging, natuurlijke cosmetica of biocosmetica – met ingrediënten die niet altijd optimaal afgestemd zijn – naar het gebruik van natuurlijke huidsysteemtechnologieën, is een paradigmaverschuiving in de klassieke- en dermocosmetica. Het kan worden omschreven als revolutionair: we reproduceren met onze oplossingen de structuren van een gezonde huidbarrière. Zo leveren onze zorg- en beschermingsproducten een beslissende bijdrage aan het herstel van de huid. Het welzijn en de kwaliteit van het leven van de betrokken personen wordt verhoogd.

Neurodermatitis Basisverzorging BR Crème
De BR Crème is ideaal als basisverzorging voor Neurodermatitis. De hoofdpunten van de huidproblemen worden aangepakt om op korte termijn blijvende oplossingen te creëren voor mensen met huidproblemen. De combinatie van wierookboomextract, avenanthramiden, troxerutine, essentiële aminozuren, neurodeensitizers, en een evenwichtige combinatie van Moringa Butter en Moringa olie helpen de natuurlijke huidbarrièrefunctie te versterken. De basistechnologie is gebaseerd op natuurlijke membraanlipiden en komt overeen met de structuur van de gezonde huid. Een ideale combinatie ter ondersteuning van de eigen regeneratie.

Neurodermatitis Intensieve Verzorging AR Serum
Voor deze intensieve verzorging hebben we de meest effectieve, huidkalmerende ingrediënten in een serum synergetisch samengevoegd. Zo bewerkstelligen we een snelle regeneratie. De ingrediënten werken aantoonbaar kalmerend en verzachtend.

Geschikt voor kinderen en volwassenen

Bij het zorgvuldig selecteren van alle ingrediënten zorgen we ervoor dat het risico op huidirritatie en allergieën wordt geminimaliseerd. De verzorgingslijn bevat daarom geen emulgatoren, paraffines, kleurstoffen of geuren. Natuurlijk bevat het geen cortisone.

De baanbrekende ontwikkeling is gebaseerd op tientallen jaren intensief onderzoek op het gebied van dermacosmetische producten.

Vraag uw dermatoloog naar de Zeitschildproducten of bestel ze hier in onze online shop