Disclaimer


Informatie volgens § 5 TMG

Zeitschild Skin Aesthetic GmbH
Walter-Frese-Straße, 17
D – 42799 Leichlingen

CEO:

Hermann Mintel

Contact:

Telefoon: 00492175 8894777
Fax: 004921758894740
E-Mail: info@zeitschild.com

Geregistreerd:

Inschrijving in het handelsregister.
Registergericht: Amtsgericht Köln
Registernummer: HRB 86656

Omzetbelasting-ID:

Omzetbelasting-identificatienummer volgens § 27, de wet op de omzetbelasting:
DE305320193

Disclaimer

 

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij volgens de algemene bepalingen § 7 Art.1 TMG verantwoordelijk voor de content op deze pagina’s.
Volgens §§ 8 tot en met 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren, of om omstandigheden die een illegale activiteit aanduiden te onderzoeken. Verplichtingen om het gebruik van informatie te verwijderen of te blokkeren volgens de algemene bepalingen blijven onverlet. Aansprakelijkheid is evenwel alleen mogelijk vanaf de datum van kennisname van een schending. Als we ons bewust zijn van een dergelijke inbreuk, dan zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar websites van derden, waar wij op de content ervan geen invloed hebben. Daarom kunnen wij voor deze onbekende inhoud ook geen verantwoordelijkheid nemen. Voor de inhoud van de gekoppelde pagina’s is altijd de desbetreffende aanbieder of de exploitant ervan verantwoordelijk. De gekoppelde pagina’s zijn gecontroleerd op mogelijke wettelijke schendingen op het moment van doorlinken. Ongeoorloofde inhoud werd op dit moment niet waargenomen. Een permanente controle over de inhoud van de gelinkte pagina’s is niet redelijk zonder concrete aanwijzingen van een strafbaar feit. We zullen deze links onmiddellijk verwijderen als we op de hoogte zijn van eventuele wettelijke overschrijdingen.

Copyright

De door de aanbieder verstrekte inhoud en werken van deze pagina’s zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. De inhoud en werken die door de exploitanten op de betreffende pagina’s zijn opgesteld, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Het kopiëren, verwerken, distribueren en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of maker.
Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud op deze pagina niet door de aanbieder is aangemaakt, worden de rechten van het auteursrecht gerespecteerd. In het bijzonder wordt de inhoud van derden als zodanig aangemerkt. Mocht u niettemin op de hoogte zijn van een inbreuk op het auteursrecht, dan vragen wij u om een relevante verklaring. Als wij ons bewust zijn van wettelijke schendingen, dan verwijderen we deze inhoud onmiddellijk.

Geschillen

De EU-commissie biedt de mogelijkheid tot online beslechting van geschillen via haar online platform. Dit platform is via de externe link http://ec.europa.eu/consumers/odr/ te bereiken.

Beroepsprocedure

Alternatieve geschillenbeslechting overeenkomstig artikel 14, lid 1, ODR-VO en § 36 VSBG:

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS), die u op http://ec.europa.eu/consumers/odr/ kunt vinden. Wij zijn niet verplicht deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure bij een geschillencommissie en daartoe ook niet bereid.